Вторият мандат още не е отишъл при Продължаваме промяната“, но

...
 Вторият мандат още не е отишъл при Продължаваме промяната“, но
Коментари Харесай

Стефан Янев: ПП не предвиждат коалиционно споразумение, а плаващи мнозинства

 Вторият мандат още не е отишъл при „ Продължаваме промяната “, само че като отиде ще забележим кой накъде е подготвен да стигне и на какви взаимни отстъпки. Важно е да има съдружно съглашение за ръководството.

 

За това настоя някогашният длъжностен министър председател, министър на защитата и сегашен водач на „ Български напредък “ Стефан Янев пред bTV.

 

По думите му тимът не зависи от звездата, а от действието и от разпоредбите в тима. От позиция на това кой би желал Стефан Янев да види в един предстоящ собствен тим, е работещ подобен, а не цялостен със звезди. Янев прикани както в спорта, по този начин и в политиката партиите да играят като един тим. 

 

„ Български напредък “ са получили писмото номинирания за претендент за министър председател от Политическа партия акад. Николай Денков, като през днешния ден ще решат какво да създадат.

 

Това, което слушам е, че в този метод не се планува съдружно съглашение, а въз основата цели да се търсят плаващи болшинства, което не подхожда по метода, по който ние разсъждаваме. Така няма по какъв начин да се получи здрава структура, която да излъчи ръководещо болшинство, разяснява Стефан Янев.

 

Според Янев не е значимо кой ще вземе третия мандат за сформиране на държавно управление, а какво ще направи с него.

 

От " Български напредък " са подготвени да вземат третия мандат, имат проект и тактика като съставът на Министерски съвет ще е последната точка, която от групировката на Стефан Янев ще решат.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР